Informatie

Namens het bestuur van “BOWLING VERENIGING HAARLEMMERLIEDE” heten wij u hartelijk welkom op onze Website. Wij hopen dat u veel informatie uit deze Site kunt halen en regelmatig terugkeert om de meest actuele nieuwtjes te lezen.

Wij zullen ons eerst eens aan u voorstellen. Onze vereniging is opgericht op 12 april 1978 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste van Nederland.

Als lid van onze vereniging ontvangt u clubblad de “PINBABBEL”, waarin de mededelingen van het Bestuur en Wedstrijdsecretariaat, aankondigingen van toernooien en overige belangrijke informatie aan onze leden wordt verstrekt. Daarnaast verzorgen leden copy over bijvoorbeeld league-avonden, wedstrijden elders en ook de jeugd schrijft een woordje mee. In de eerste Pinbabbel van elk nieuw seizoen, “Het Bewaarnummer”, treft u tevens het huisreglement aan.

Zoals u op de pagina van de N.B.F. o.a. kunt lezen, zijn de verenigingen (naar geografische ligging) ingedeeld in Afdelingen. Met de verenigingen uit Amstelveen, Amsterdam, Duivendrecht, Haarlem, Haarlemmerliede, Heemskerk, Hoofddorp, Huizen en Uitgeest zijn wij ingedeeld in de provincie Noord-Holland Zuid van de N.B.F. Bovendien geeft deze pagina informatie over toernooien, opleidingen en technische zaken.

Als lid van de Vereniging kunt u een trainingskaart aanschaffen bij de bediening van het bowlingcentrum. Hiermee kunt u dagelijks terecht om zelfstandig te trainen.

Uiteraard geeft “De Zoete Inval” de gelegenheid om na afloop van het bowlen met elkaar nog wat na te praten, waarvan overigens door velen reeds gebruik wordt gemaakt.

Met deze korte kennismaking hopen wij u voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u verder nog vragen heeft, kom er gerust mee naar ons toe of schrijf een bericht.

Wij wensen u een aangename tijd op de Website van onze Vereniging.

Het bestuur van “Bowling Vereniging Haarlemmerliede”