AV Bedankjes

Beste leden,
Afgelopen woensdag d.d. 09/11/2022 was het weer tijd voor onze Algemene Vergadering, helaas was de opkomst niet zo groot als we als bestuur graag willen zien maar ondanks dat waren er, inclusief bestuur, 22 leden aanwezig om te horen waar we als vereniging staan en natuurlijk wat de plannen zijn voor de toekomst!

We gaan jullie in dit bericht niet alle details vermelden uiteraard want dan zal het wel een lang bericht worden maar we willen wel middels dit bericht een extra zonnetje laten schijnen op de volgende bijzondere verrichtingen / momenten:
– De vrijwilliger van het Jaar is dit jaar gegaan naar Carel Glimmerveen. Zijn inzet voor de vereniging in de vorm van wedstrijdleider, league voorzitter voor de donderdag avond, de stukjes die hij met veel plezier maakt om de pinbabbel wat extra vulling te geven, etc.
– De 300 games die er vorig seizoen gegooid zijn (Arie Greeve, Jurgen Blum & Kenneth Ramos)!
– Een extra bedankje voor onze Penningmeester, Theo Glorie, was dit jaar ook op zijn plaats, met al het extra werk en vele rekenen wat hij heeft moeten doen met de kortingen en nieuwe seizoen bedragen voor de leden, nadat we, door bekende omstandigheden, helaas alweer geen vol seizoen hebben kunnen gooien.
– En tot slot voor Kitty Hoonhout die na vele jaren ons bestuur helaas gaat verlaten. Kitty heeft voor onze vereniging zich lange tijd ingezet voor onze jeugd maar helaas hieraan is een einde gekomen. De jeugd is helaas gaan teruglopen en Kitty heeft besloten dat het tijd wordt om er een punt achter te zetten met de hoop dat iemand binnen de vereniging zich net zo kan inzetten voor de jeugd die hopelijk in de nabije toekomst weer zal groeien en opbloeien.

Namens het bestuur willen we een ieder nogmaals bedanken en feliciteren met de inzet en prestaties die een ieder heeft geleverd (het spreekt voor zich dat dit natuurlijk ook betrekking heeft op elk ander lid die ons als bestuur bijstaat of heeft bijgestaan en eventuele prestaties die geleverd zijn maar we kunnen niet iedereen vermelden).