Menu

Brandbrief aan leden

De vereniging heeft je hulp nodig ====== De bowlingsport heeft je nodig

Beste Leden van BV Haarlemmerliede,

Niet iedereen zal hiervan op de hoogte zijn , maar op dit moment is het aantal actief bowlende leden van de NBF over heel Nederland gezakt onder de 10.000 (dit was 20.000)! Ondanks dat het nog wel een redelijk aantal lijkt is dit een echt dieptepunt te noemen in de bowlingwereld en moeten we wellicht zelfs gaan vrezen voor het voorbestaan van de sport waar we allen zo van houden: Bowlen!

Door het dalende ledental zullen we in de toekomst wellicht geconfronteerd worden met:

  • Minder verenigingen binnen Nederland
  • Minder toernooien buitenshuis maar ook binnen de eigen vereniging
  • Verhoging van de contributies om kosten te kunnen dekken
  • Het einde van de Nationale Leagues
  • Etc. Etc.

Natuurlijk willen wij als vereniging hier niet op wachten en willen wij een goede poging doen om ons steentje bij te dragen om nieuwe leden binnen onze vereniging op te nemen en hiermee ook het aantal leden van de NBF weer een klein beetje in de goede richting te duwen. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen en daarom willen wij alle leden hierbij proberen te betrekken!

Help de vereniging gezond te blijven, groter en sterker te worden en de bowlingsport te behouden!

  • We zijn druk bezig geweest met veranderingen om meer mogelijkheden te bieden om te trainen middels de zaterdagen waarop het “verbeter je spel” is ingepland.
  • Maar ook Gloednieuw!!
    Trainen voor nieuwe, maar ook bestaande leden op de dinsdagavond parallel aan de dinsdag huisleague. Een trainingsavond voor nieuwe leden maar ook een inlooptraining voor bestaande leden, gewoon omdat je niet iedere week kunt.
  • Ledenwerf clinics!!

De vereniging begint met het aanbieden van clinics (gegeven door Jack Edelaar) om nieuwe leden te werven maar ook om bowlers bewust te maken welke oplossingen er zijn voor de bekende problemen zoals bijv. hoe scoor ik mijn 10 of 7 pin – hoe verhoog ik mijn gemiddelde etc.

De eerste >>ledenwerf<< Clinic is op Zaterdag 6 oktober van 10.00 uur tot 14.00 uur

Hoe kan jij als (spelend) lid de vereniging helpen?

Vind in je omgeving iemand die bowlen leuk vindt en waarvan je denkt… hee die kan ik meevragen.

Schrijf je voor deze clinic in samen met je introducee(s) (ofwel potentieel lid) en kom samen zaterdag 6 oktober naar de clinic deze is dan helemaal gratis! Willen jullie gebruik maken van de lunch aanbieding dan biedt De

Zoete Inval een simpele lunch aan voor slechts € 5,- p.p. (2 broodjes en een glas drinken).
In deze clinic zal voor een deel aandacht besteed worden aan theorie (wat is een patroon, hoe wordt deze aangebracht, hoe werkt een oliemachine, etc), gevolgd door een stuk praktijk (hoe hou je een bal vast, hoe gooi je deze weg, waar let je op bij het “nieuwe” bowlen en wat zijn de verschillen met het “oude” bowlen).

Maar ondanks dat de clinic al gratis te volgen is doen wij er nog een schepje bovenop!! Onder alle leden die een introducee meebrengen zullen wij op de dag zelf 4 deelnemers uitloten, deze 4 leden kunnen een aanvullende training met Jack Edelaar gaan plannen geheel gratis. Tijdens deze training is er ruimte om meer je persoonlijke spel aandacht te geven en hiermee tijdens de zaterdag trainingen op door te werken.

*Wil je graag wel de clinic volgen? Maar kun je niemand vinden om als introducee mee te brengen? Dan is dat mogelijk alleen zijn de kosten € 20,- p.p. excl. de lunch. Wel dient er plaats beschikbaar te zijn want leden met een Introducee gaan altijd voor (met een fake introducee help je de vereniging echt niet dus blijf sportief).

Kijk goed om je heen of je familie, vrienden, collega’s, etc. kunt vinden die je mee kan nemen naar deze clinic! Twijfel niet te lang en geef je zo snel mogelijk op met je introducee want vol = vol en maak gebruik van deze mooie kans om jezelf te verbeteren en natuurlijk nog belangrijker om de vereniging te helpen groeien!

Op de Clinic zelf horen de introducees meer over hoe en wanneer ze kunnen leren bowlen hoe ze geholpen worden met het materiaal (op maat geboorde bal etc.) maar natuurlijk ook wat de kosten zijn.

We hopen dat ons beroep op jullie helpt en dat Bowling Vereniging Haarlemmerliede weer gaat groeien.
Een gezellige goede professionele vereniging waar je opgevangen wordt … geholpen wordt met je materiaal… waar je begeleid wordt door een professionele trainer en kunt spelen op eigen niveau.

Namens het Bestuur

Bert Strobbe

Reacties zijn gesloten.

Subscribe