Menu

Ingooiavond maandag league vervalt

Beste leden,

Door de zeer volle agenda’s van zowel het bowlinghuis als de vereniging, is er dit jaar een probleem ontstaan met de ingooi week.

Doordat de laatste speeldag van de zomerleague op de eerste dag van de ingooiweek nog gespeeld wordt, zal het niet mogelijk zijn om gebruik te maken van deze ingooiavond.

Maandagavond 26 augustus zal er dus geen ingooiavond zijn.

Dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 aug. gaan wel door en op de normale tijdstippen.

Zie ook de masterplanning.

Om dit te compenseren hebben wij overlegd dat alle leden die in de maandag avond league spelen, gebruik mogen maken van alle andere ingooiavonden.

Het is helaas niet mogelijk om plekken te reserveren, omdat er alle avonden 12 teams zijn die mogen spelen. Het kan dus erg druk worden hierdoor en we hopen dan ook dat iedereen elkaar de mogelijkheid gunt om in te gooien binnen de tijden van de normale leagueavond.

Wij vragen dan ook vriendelijk aan iedereen van de andere avonden om eventuele spelers van de maandagavond welkom te heten bij uw ingooiavond en ze een plek te bieden waar mogelijk. Dit kan natuurlijk door samen met deze spelers op één baan te gaan gooien of door teams samen te voegen als dit mogelijk is.

Wij hopen dat jullie hier niet teveel hinder van ondervinden en dat jullie begrip hebben voor dit jammerlijke conflict in agenda’s.

Als er vragen zijn mogen deze natuurlijk altijd gesteld worden via de info of aan het WS.

Vriendelijke groet,

Het WS

Reacties zijn gesloten.

Subscribe