Stedenontmoeting 50+ 2014 – 2015

50plusRegionale Stedenontmoeting Senioren 50+ 2014-2015

Afgelopen zondag moesten de 50+ dames en heren van onze vereniging zich om 9:30 uur melden in het bowlinghuis in Huizen om aan de stedenontmoeting deel te nemen. Dit jaar ook weer met een gedreven manager in de persoon van onze voorzitter. Hij heeft ook dit jaar weer 2 leuke teams op de been gekregen, maar wist in navolging van vorig jaar ook dit jaar weer iemand uit te nodigen, die over 2 jaar pas 50 wordt. Kijken wie er volgend jaar weer ouder geschat wordt.

Bij dames waren Gon Fortgens, Monique van Arkel, Paula Geluk, Gerrie Geeris, Petra Abspoel en Matty Pol gevraagd om hier aan mee te doen. Het herenteam bestond dit jaar uit: Ruud Bonnes, Pieter de Bruijn, Ron Geerlings, Martin Been, Dave Tetelepta en Michel Hendriks. Die laatste nam ook het coach-gedeelte voor zijn rekening.

4 games moesten er vandaag gespeeld worden en tegen net zoveel bowlingverenigingen moest de strijd geleverd worden.

Halverwege stonden ze lekker knus in het midden, maar na de 3e game was dat al een plaatsje lager. De 4e game ging bij de dames heel moeizaam en dat had ook nog eens tot gevolg dat onze vereniging als laatste uit de strijd is gekomen.

Spierdijk was de grote winnaar van deze dag met een pinfall van 5840 op de voet gevolgd door Heiloo met slechts 8 pins minder. De 3e plaats ging naar het thuisspelende team met 5770 pinfall. Haarlemmermeer op de 4e plaats met 5670 pins en daarna Haarlemmerliede met slechts 5450 pinfall.

Wat zeker nog even vermeld moet worden, dat in het individueel klassement Martin Been op een nette 6e plek is geƫindigd is met een pinfall van 832 (208 gem.) en de 7e plek was voor Ruud Bonnes
met een pinfall van 829 (207,25 gem)

De pret was er niet minder om en iedereen heeft zijn/haar stinkende best gedaan, maar het wilde vandaag gewoon even niet lukken. Onze vereniging was in ieder geval wel eerste voor wat betreft aanwezig publiek.

Volgend jaar gaan we er gewoon weer voor.

Foto’s volgen nog