Menu

Trainingen

Beste leden,

Vorig seizoen is gebleken dat de training op de zaterdag ochtend goed is bevallen onder onze leden en wij als vereniging zagen een grote deelname tijdens de verbeter je spel trainingen, onder begeleiding van Robert van der Maas, en willen dit seizoen deze lijn doorzetten door deze trainingen weer te laten beginnen.

De eerste datum staat reeds vast en zal zijn 29/09/2018 vanaf 12.00,graag wel omstreeks 11.45 aanwezig zijn zodat we op tijd kunnen beginnen, en er is beschikking over 5 banen. En er zal dit seizoen ook elke keer een speciaal topic zijn om te behandelen en deze eerste training zal gaan over de Approach!

Helaas heeft de grote animo van vorig seizoen wel een keerzijde….Het is gebleken dat met de grote opkomsten het niet mogelijk was om iedereen even veel aandacht te geven als gewild. Om die reden hebben we moeten besluiten om toch een vorm van splitsing te maken als volgt:

2 banen zullen onder directe begeleiding komen te staan van Robert en hieraan komt wel een maximum aantal deelnemers zitten namelijk 6 leden. In de toekomst zullen we hiervoor een inschrijving gaan bedenken maar voor nu zal dit nog even gedaan worden op wie het eerst komt…De eerste 6 leden die zich deze zaterdag melden bij Arie Greeve kunnen deelnemen.

De overige 3 banen zullen vooral zijn gericht op persoonlijke training, dus niet gewoon een game gooien daar dit geen trainen is, en indien mogelijk zullen andere leden proberen om ervaringen en tips te delen.

Zodra wij de bevestiging hebben vanuit ons huis zullen wij de andere datums en topics bekend maken op de website dus hou deze goed in de gaten!

Namens het WS,
Arie Greeve

Reacties zijn gesloten.

Subscribe