Update/Reminder Balansgaten

Beste leden,

Middels dit bericht willen wij iedereen aan helpen herinneren dat de deadline voor het vullen van de balansgaten in de bowlingballen door de NBF is uitgesteld tot 31 december 2021 met betrekking tot toernooien en nationale competities. 

Link naar bericht NBF

Wij als wedstrijdzaken zullen niet het wiel opnieuw proberen uit te vinden en hebben besloten deze datum ook te hanteren voor onze leagues en interne toernooien. 

Tot 31 december 2021 mogen de ballen dus nog een balansgat hebben zonder gevolgen voor de scores die gegooid worden. Echter van 01 januari 2022 zullen alle bowlingballen moeten voldoen aan de nieuwe regels en mogen hierin dus geen balansgaten zitten. Scores die neergezet worden met een bal die wel een balansgat heeft zullen dan ook helaas niet meegeteld worden waarmee je niet alleen als bowler jezelf benadeeld maar ook eventueel je teamgenoten.

Neem dus geen risico en probeer ruim op tijd een afspraak te maken bij een proshop om de balansgaten te laten vullen zodat je dit niet kan vergeten en je het nieuwe jaar ook gewoon lekker door kan gaan met scoren!

Met vriendelijke groet,
Het WS