Verbeter je spel – nieuwe data !!!!!

Beste leden,

Helaas wat later in het seizoen dan we allemaal zouden willen maar gelukkig kunnen we in het nieuwe jaar dan toch weer het Verbeter je Spel, gratis, aanbieden aan onze leden!

Zoals bij de meeste leden wel bekend wordt dit al een aantal seizoenen door Robert v.d. Maas gehouden op de zaterdagen met als doel om zoveel mogelijk leden binnen de vereniging te helpen in de vorm van Tips & Tricks uit eigen ervaring om het bowlen niet alleen wat makkelijker te maken maar vooral ook leuker te maken voor iedereen.

Zoals gezegd het gaat hier dus om Tips & Tricks uit eigen ervaring die gedeeld worden. Het is geen volwaardige training maar een helpende hand van een lid binnen onze eigen vereniging. Zoals Robert het zelf altijd zegt “ik ben geen trainer maar ik wil mijn kennis delen om te helpen”.

Dit jaar zullen we beginnen met drie dagen, met een optie op een 4e dag maar dit is afhankelijk van verschillende factoren, en zullen er geen vaste onderwerpen zijn zoals vorig seizoen getracht is. Robert hoort graag van de mensen welke willen deelnemen waar ze moeite mee hebben of waar hun interesse ligt om zichzelf te verbeteren zodat hij hierbij kan bijstaan. Echter daar Robert dit alleen doet en hij zijn aandacht zo goed mogelijk wil verdelen hebben we in samenspraak besloten om maximaal 10 personen per dag te begeleiden, verdeeld over 4 banen. Om zoveel mogelijk leden de kans te geven om deel te nemen kan er slechts 2 maal “ingeschreven” worden en zal Robert de optie hebben om je na deze 2 maal te verzoeken op eigen gelegenheid te trainen zodat hij zijn tijd kan vrijmaken om de andere leden te begeleiden.

Wil je jezelf aanmelden wacht dan niet te lang en stuur snel een mail naar: ariebvhl@gmail.com met als onderwerp aanmelding Verbeter je Spel en vermeld in de e-mail welke datum je jezelf voor wil aanmelden.

De laatste dag :

  • 07/03/2020 12.00 tot 14.00

Met vriendelijke groet,

Het WS