Menu

Zomerleagues 2019 inschrijving gestart


De Zoete Inval organiseert deze zomer weer 2 leagues.
Op maandag avond van 20:00 tot 22:00 en staat open voor iedereen en op donderdagmiddag voor 50+. Voor beide leagues geldt dat ook niet N.B.F.-leden kunnen inschrijven. Meer info en inschrijfformulieren en uitslagen zijn te vinden in het menu aan de linkerkant onder het onderwerp Zomer League of klik hier.

 

 

Passe-Partout
Ook deze zomer kunnen leden van de BV Haarlemmerliede weer gebruik maken van een passe-partout.
De passe-partout is alleen geldig van 17 juni t/m 31 augustus. U kunt hiermee maximaal 2 uur per dag trainen. (Een pasfoto voor de passe-partout is verplicht)

De kosten van deze passe-partouts zijn voor de zomerleague spelers € 65,00 en voor de overige leden van de BV Haarlemmerliede € 90,00.

Meer informatie te vragen aan de schoenbalie.

Bericht namens het bowlinghuis.
 
‘Beste leden, 
 
Nu het seizoen tot een einde is gekomen en we allemaal gaan genieten van een warme zomer, is ook een rustigere tijd aangebroken voor het bowlinghuis zelf.
Op warme en zonnige dagen kan het voorkomen dat de bowling wat later opengaat dan de normale openingstijden zeggen. 
Om te voorkomen dat iemand die graag vroeg traint, voor een dichte deur komt te staan, raden wij aan om vooraf even te bellen naar de bowling om na te vragen of de bowling open is.  Dat kan een ritje naar de bowling voor niks schelen als ze dicht zijn!
 
Fijne zomer en tot volgend seizoen!

Reacties zijn gesloten.

Subscribe