Finale Baker format 2023/2024

Beste Leden,

Het is dan eindelijk zover de laatste ballen van dit seizoen zijn gegooid en de laatste finale is gespeeld!

We zijn begonnen met in totaal 8 teams die het tegen elkaar op gingen nemen in totaal 7 games om met elke game hopelijk die begeerde 2 punten te grijpen want die zijn belangrijk om de halve finale te kunnen halen! Na deze spannende games en de verdeling van alle punten zijn de volgende teams als top 4 uit de bus gekomen:

1. Fifty – Fifty met 10 punten en een pinfall van 1558.
2. JIF met 10 punten en een pinfall van 1469.
3. The Explosives met 8 punten en een pinfall van 1562.
4. De Beste Print met 8 punten en een pinfall van 1474.

De strijd voor de begeerde nummer 1 plek ging verder in de halve finale waar Fifty – Fifty het op zou moeten nemen tegen de Beste Print en JIF het op zou moeten nemen, uiteraard, tegen The Explosives. 1 game moest gaan bepalen wie er naar de finale zouden gaan! Uiteindelijk zijn dat geworden:

1. Fifty – Fifty met een game van 241, waar de Beste Print helaas het niet heeft gehaald met een game van 231!
2. The Explosives met een game van 207, waar JIF helaas niet zo een lekkere game neer wist te zetten, maar ze stonden er toch maar weer in die halve finale, van 149!

En daar was het dan eindelijk zover nog 1 game om uiteindelijk te bepalen wie de Baker finale 2023/2024 op zijn naam mocht gaan schrijven, zijn het de ervaren spelers van Fifty – Fifty of dan toch die jonkies die deze titel zou weg snoepen? Het was een spannende strijd maar uiteindelijk is het Fifty – Fifty geworden!

Hieronder staan wederom de totale scores / punten en de foto’s. Iedereen bedankt voor weer een gezellig seizoen, tijd voor een zomerbreak en dan zien we elkaar weer terug aan het begin van seizoen 2024/2025 in September!

Finale-baker-format